Tgrt Haber

Mersin’de sahte para çetesine şafak operasyonu!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Kasım 2022 08:25 - Güncelleme : 22 Kasım 2022 08:32

Mersin’de sahte paraları piyasaya süren şahıslara yönelik eş zamanlı 16 adrese şafak operasyonu gerçekleştirildi. Şahısların yaklaşık 600 bin lira sahte parayı piyasaya sürdüklerini tespit edilirken çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Mersin​ İl Emniyet Müdürlüğü​ piyasaya sahte para​ süren şahısları takibe aldı. Yaklaşık 6 ay boyunca hem teknik hem de fiziki takip yapan ekipler, şüphelilerin Mersin başta olmak üzere çeşitli illerde sahte paralarla alışveriş yaptıkları, bu şekilde  piyasaya yaklaşık 600 bin lira sahte para sürdüklerini belirledi.

16 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Ekipler ayrıca şüphelilerin banka ATM’lerine de sahte para yatırdıklarını, paraların ATM’de bile anlaşılmayacak şekilde kaliteli olduğunu tespit etti. Bugün operasyon için düğmeye basan ekipler, dron ve Özel Harekat polislerinin de desteğiyle 16 adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Belirlenen adreslere tek tek girilirken, şüpheliler​ gözaltına alındı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...