Tgrt Haber

Meteor iddiası sonrası göktaşı paniği! Ekipler bu kez Muğla'da alarma geçti

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Ağustos 2024 15:41 - Güncelleme : 25 Ağustos 2024 16:06
Meteor iddiası sonrası göktaşı paniği! Ekipler bu kez Muğla'da alarma geçti

Muğla'nın Marmaris, Milas, Datça, Fethiye ve Bodrum ilçelerinden gelen ihbarlar, ekipleri alarma geçirdi. Jandarma ekipleri yoğun göktaşı düştüğüne dair ihbarlar üzerine bölgede inceleme başlattı. Yaşanan olaylar Aydın'daki meteor iddialarını gündeme getirdi.

Aydın​'da sabah saatlerinde güçlü bir patlama​ sesi halkı panikletti. Jandarma​ olay için harekete geçerken uzmanlar patlamanın meteor olabileceğinden bahsetti. Benzer olay öğle saatlerine yakın Muğla’da yaşandı.

GÖKTAŞI DÜŞTÜ İHBARLARI

Muğla​'da saat 11.00 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen göktaşı düştüğü ihbarları, ekipleri alarma geçirdi.

MUĞLA'DA EKİPLER ALARM VERDİ

Edinilen bilgiye göre, Marmaris ilçesine bağlı Turunç, Karşıyaka ve Hisarönü mahalleleri, Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi, Datça ilçesine bağlı Kızlan ve Emecik mahalleleri, Fethiye ilçesine bağlı İnlice Mahallesi, Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük ve Kadı Kalesi mahallelerinden ihbarlar yapıldı. Gelen çok sayıdaki ihbar üzerine ekipler alarm durumuna geçti.

İhbarları değerlendiren jandarma ekipleri, bölgelerde araştırma başlattı. Yapılan incelemeler sonunda herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşılmadığı öğrenildi.

Öte yandan, Ege ve Akdeniz kıyı şeridinde yer alan birçok şehir ve ilçeden benzer ihbarların geldiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...