Tgrt Haber

Metroda Atatürk posterli 'Türk Bayraklarına' zarar verdi! Tutuklandı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ekim 2023 12:42 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 12:52

İstanbul’da Atatürk posterli Türk Bayrakları’na saldıran, kendisini müdahale eden polis ile özel güvenlik görevlisini de yaralayan şahıs tutuklandı.

İstanbul’da üzerinde Atatürk​ resmi bulunan Türk Bayrakları’na saldıran, kendisini ikaz eden polis memuru ile özel güvenlik görevlisini de yaralayan şahıs tutuklandı.

POLİS VE GÜVENLİK PERSONELİNİ YARALADI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, olay İstanbul​'un Gaziosmanpaşa İlçesi'ne bağlı Karadeniz Mahallesi'nde meydana geldi. İsminin E.T. (38) olduğu belirlenen bir kişi metro durağında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle asılan Atatürk posterli Türk Bayrakları'na zarar vermeye başladı. 

Olay yerinde bulunan polis memuru E.G.'nin (24) ikazda bulunmasına rağmen saldırıya devam eden E.T.'ye, polis ve özel güvenlik görevlisi Ü.B. (36) birlikte müdahale etti. Arbede esnasında hem polis hem de güvenlik görevlisini yaralayan şahıs güçlükle zaptedildikten sonra gözaltına alındı. 

14 SUÇ KAYDI ÇIKTI

Emniyete götürülen şahsın yaralama, yağma ve uyuşturucu başta olmak üzere farklı suçlardan 14 kaydı olduğu öğrenildi.

Saldırgan daha sonra "Atatürk'ün Manevi Hatırasına Hakaret, Devletin Egemenlik Alametlerini Aşağılama ve Görevi Yaptırmamak İçn Direnme" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...