Tgrt Haber

Son dakika! Bağcılar'da patlama: En az 5 yaralı var, ekipler bölgeye sevk edildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ekim 2023 11:50 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 12:38

Son dakika haberi: İstanbul Bağcılar'da bir hurdacıda henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edilirken olayda en az 5 kişi yaralandı.

Bağcılar​'da bulunan bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama​ meydana geldi. 3 katlı binanın bodrum katındaki hurdacıda meydana gelen patlamanın ardından yangın​ çıktığı belirtilirken olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Patlama anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir kişinin sokakta yürüdüğü sırada patlamanın yaşandığı iş yerinin kapısının ve camlarının patlama nedeniyle sokağa sıçradığı görüldü.

5 YARALI​ VAR

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre patlama, Bağcılar'da bulunan bir hurdacı dükkanında henüz bilinmeyen bir nedenle meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri olay yerinde çalışma başlattı.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürürken patlama nedeniyle 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilirken ikinci bir patlamaya karşı ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...