Tgrt Haber

Metroda feci kavga! İki yolcu tekme tokat birbirine girdi!

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Ekim 2024 11:25 - Güncelleme : 03 Ekim 2024 11:37

Bursa'da metro içinde başlayan tartışma kısa sürede tekme tokat kavgaya dönüştü. Yolcular kavga eden şahısları ayırmak için büyük çaba gösterdi. Kavga büyüyünce korku dolu anlar yaşayan yolculardan biri imdat frenini çekti.

Bursaray'da geçtiğimiz günlerde yolcular arasında kavga çıktı. Yolcuların tartışması bir anda tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Ayakta bulunan bazı vatandaşlar, kavga eden kişileri ayırmak için büyük çaba sarf etti.

BEBEK ARABASINDAKİ ÇOCUĞUNU BÖYLE KORUMAYA ÇALIŞTI

Bebek arabasının yanında bulunan anne, kavganın büyüme ihtimali sebebiyle büyük panik yaşadı. Bebeğine kendini siper eden anne, korku dolu anlar yaşarken, vatandaşlardan biri trenin istasyona yanaşmasıyla imdat frenini çekti.

Metroda feci kavga! İki yolcu tekme tokat birbirine girdi! - 1. Resim

HAKUKİ İŞLEM BAŞLATILDI

Kısa süre sonra güvenlik ekiplerinin de gelmesiyle kavga eden kişiler vagondan indirildi. Seferler normale dönerken,  yaşanan aksaklık sebebiyle hukuki işlem başlatıldığı belirtti. BURULAŞ yetkilileri tarafından yapılan açıklamada “Geçtiğimiz günlerde BursaRay'da yaşanan bir olayda, imdat freni çekilmesi sebebiyle işletim aksaklıkları meydana gelmiştir. Bu olay, hukuki kayıtlara emsal dava olarak geçecektir. Toplu ulaşım araçlarında gerçekleşen kavgalar, taraflar arasında sulh sağlansa dahi diğer yolcuların güvenliğini ve huzurunu tehlikeye atmaktadır. BURULAŞ olarak, toplu ulaşımda yaşanan toplumsal huzur ve sükûnu bozan her türlü olay için hukuki sürecin başlatılacağını ve kavga durumlarında gerekli işlemlerin uygulanacağını kamuoyuna duyururuz.

Tüm yolcularımızdan toplu taşıma araçlarında sağduyulu davranışlar sergilemelerini rica eder, huzurlu ve güvenli bir yolculuk için hep birlikte sorumluluk almamız gerektiğini hatırlatırız."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...