Tgrt Haber

Son dakika! MİT'ten nokta operasyon: PKK'nın sözde Irak-Suriye sorumlusu öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
27 Ağustos 2023 09:50 - Güncelleme : 27 Ağustos 2023 10:48
Son dakika! MİT'ten nokta operasyon: PKK'nın sözde Irak-Suriye sorumlusu öldürüldü

Son dakika haberi: MİT'in Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği operasyonda, PKK'nın Irak-Suriye Kurye Sorumlusu Doğan kod adlı Kadri Encu öldürüldü.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), eli kanlı terör örgütü PKK​'ya ağır darbe indirmeye devam ediyor. PKK/KCK’nın Irak-Suriye kurye sorumlusu Kadri Encu'nun Gara​'ya geçtiğini öğrenen MİT​, teröristi adım adım izlemeye başladı.

BİRÇOK NOKTADA GÖREV ALDIĞI TESPİT EDİLDİ

MİT’in kurduğu ajan ağı, Kadri Encu’nun Irak​ ve Suriye arasındaki terörist geçişleri ile silah-mühimmatların aktarılmasında rol aldığını tespit etti.

MİT’in yerdeki unsurları Irak’taki Pençe operasyonlarına karşı eylem düzenleyecek terörist grupların Gara, Zap, Metina ve Haftanin arasındaki geçişlerinin de Kadri Encu tarafından sağlandığını da öğrendi. 

OPERASYONUN DÜĞMESİNE BASILDI

Bu bilgiler ışığında MİT operasyonun düğmesine bastı. MİT, nefes kesen takip sonrası Doğan Kod Kadri Encu’yu diğer örgüt mensuplarıyla birlikte toplantı halindeyken öldürdü.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...