Tgrt Haber

MOSSAD’dan dikkat çeken Reisi mesajı! “Son”

Editör: Emir Yücel / Kaynak: tgrthaber.com
20 May 2024 08:22 - Güncelleme : 20 May 2024 09:54
MOSSAD’dan dikkat çeken Reisi mesajı! “Son”

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Abdulnahiyan başta olmak üzere helikopterdeki herkesin öldüğü açıklandı. İsrail istihbarat servisi MOSSAD’dan dikkat çeken mesaj yayınlandı.

İran​ Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi​'yi taşıyan ABD​ yapımı helikopterin enkazına saatler sonra ulaşıldı. Reisi ve Dışişleri Bakanı Abdulnahiyan başta olmak üzere helikopterdeki herkesin öldüğü açıklandı. İsrail istihbarat servisi MOSSAD’dan dikkat çeken mesaj yayınlandı.

Helikopter kazası​ geçiren Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindeki yetkilileri arama çalışmaları sonunda kötü haber geldi. İran liderinin cansız bedeni düşen uçağın enkazında bulundu.

MOSSAD’dan dikkat çeken Reisi mesajı! “Son” - 1. Resim

İranlı yetkililer aynı helikopter kazasında Dışişleri Bakanı Hüseyin Abdulnahiyan'ın da hayatını kaybettiğini duyurdu. Enkaza, Türkiye'nin, helikopter kazasına ilişkin arama faaliyetlerinde görevlendirdiği Akıncı İHA ulaştı. Akıncı İHA’nın tespitlerinin ardından İran Kızılayı da Reisi’nin helikopterinin bulunduğunu duyurdu.

MOSSAD’dan dikkat çeken Reisi mesajı! “Son” - 2. Resim

MOSSAD​'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM!

İran liderinin de hayatını kaybettiği helikopter kazası, 'Suikast mi kaza mı?' sorularını da beraberinde getirdi. İran'ın İsrail ile uzun süredir yaşadığı gerginlikler de suikast ihtimalini gündeme getirirken İsrail istihbarat servisi MOSSAD'dan dikkat çeken paylaşım geldi. İbrahim Reisi'nin videosunu paylaşan MOSSAD, 'The End' (Son) yazarak ölüm haberini duyurdu.

İsrail ordusunun eski istihbarat şefi Aharon Zeevi Farkash ise İsrail basınına yaptığı açıklamada;

“Reisi’den daha kötü birini bulmak çok zor. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin ölümünün çok bir etkisi olacağını düşünmüyorum” dedi.

İran hükümeti ise yaşanan acı hadisenin kaza mı suikast mi olduğunu araştırdıklarını duyurdu.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...