Tgrt Haber

Someli'de kalp krizi geçiren askerimiz Uzman Çavuş Seydi Ünlü şehit oldu! Acı haberi MSB duyurdu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
31 Temmuz 2024 13:25 - Güncelleme : 31 Temmuz 2024 16:56
Someli'de kalp krizi geçiren askerimiz Uzman Çavuş Seydi Ünlü şehit oldu! Acı haberi MSB duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), acı haberi duyurdu. Bakanlık, Somali’de 30 Temmuz’da kalp krizi geçiren Uzman Çavuş Seydi Ünlü’nün tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Somali’de 30 Temmuz’da kalp krizi​ geçiren Uzman Çavuş​ Seydi Ünlü’nün tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit​ olduğunu duyurdu.

"ASİL MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ'"

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 “Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı’nda (STGK) görevli kahraman silah arkadaşımız Dz.Elk.Uzm.Çvş. Seydi Ünlü 30 Temmuz 2024 tarihinde kalp krizi geçirmiş, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz”

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...