Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: 2 PKK'lı terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
22 Haziran 2023 11:36 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 11:56
Son dakika! MSB duyurdu: 2 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.. Korkudan inlerine saklanan teröristler tek tek tespit edilip düzenlenen operasyonlarla etkisiz hale getiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu​ bölgesinde tespit edilen 2 PKK​'lı teröristin öldürüldüğünü duyuruldu.

"MÜCADELE AZİM VE KARARLILIKLA SÜRDÜRECEK"

MSB'den yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Türk Silahlı Kuvvetlerimiz terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyor. Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesi olan Metina​'da tespit edilen 2 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör inlerini yerle bir etmeyi azim ve kararlılıkla sürdürecek"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1671797377328455683

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...