Tgrt Haber

Müge Anlı ağzı açık dinledi! Üfürükçü Mustafa olayında şoke eden detaylar: "Bir gece benimle kalman gerekiyor"

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
04 Eylül 2024 16:22 - Güncelleme : 04 Eylül 2024 16:38
Müge Anlı ağzı açık dinledi! Üfürükçü Mustafa olayında şoke eden detaylar: "Bir gece benimle kalman gerekiyor"

Sezon finalinin ardından ekranlara yeniden dönen Müge Anlı, yine akılalmaz bir cinayeti ortaya çıkardı. 53 yaşındaki Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümünün üfürükçü Mustafa Samagan'ın getirdiği zehirli sudan kaynaklandığı eşi Sebile Yörük'ün itirafı ile gün yüzüne çıktı. Gözaltına alınan üfürükçü Mustafa'nın ifadesi ve mağdurların sözleri herkesi şoke etti. İşte olaya dair yeni detaylar...

Müge Anlı​ İle Tatlı Sert​ programı yeni sezonuyla seyirciyle buluştu. Programın ilk yayınında 53 yaşındaki Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümü işlendi. Gelen bilgiler ve itiraflar ise Müge Anlı​'yı bile şoke etti. 

Yörük'ün ölümünün doğal ölüm olmadığını düşünen aile, Sebile Yörük ve üfürükçü Mustafa'dan şüphelendi. Canlı yayında peş peşe sorulara maruz kalan Sebile Yörük, baskılara daha fazla dayanamayarak her şeyi itiraf etti. 

Üfürükçü Mustafa'nın zehirli su ile yaptığı tarhana çorbasını eşine içiren Sebile Yörük, eşinin aniden fenalaştığını ve hayatını kaybettiğini itiraf etti. 

Canlı yayını ihbar kabul eden polis ekipleri, yayına gelerek üfürükçü Mustafa ve Sebile Yörük'ü gözaltına aldı. Gelen yeni detaylar ise duyanları şoke etti.

Müge Anlı ağzı açık dinledi! Üfürükçü Mustafa olayında kan donduran detaylar: "Bir gece benimle kalman gerekiyor" - 1. Resim


UYGUNSUZ FOTOĞRAFLARINI KARDEŞLERİNE GÖSTERİRİM

Mustafa Samagan'ın, Sebile Yörük'ün çıplak fotoğraflarını çektiği iddia edildi. Sözde üfürükçünün zaten evli olan Sebile Yörük'e "Benimle evlen yoksa fotoğraflarını kardeşlerine gösteririm!" diyerek her istediğini yaptırdı.

Müge Anlı ağzı açık dinledi! Üfürükçü Mustafa olayında kan donduran detaylar: "Bir gece benimle kalman gerekiyor" - 2. Resim


"6 YILDIR SEVGİLİYİZ, UYGUNSUZ FOTOĞRAFLARI KENDİSİ ATTI"

Üfürükçü Mustafa ifadesinde 6 yıldır birlikte olduklarını ve uygunsuz fotoğraflarını çekmediğini söylerken "Uzakta kaldığımızda bana çıplak fotoğraflarını gönderiyordu fotoğraflar da telefonumda" dedi.

Müge Anlı ağzı açık dinledi! Üfürükçü Mustafa olayında kan donduran detaylar: "Bir gece benimle kalman gerekiyor" - 3. Resim


"HAMİLE OLDUĞUMU SÖYLEDİ"

Kaynak: Tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...