Tgrt Haber

Ölen eşini bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu: Cenazesi kaybolan Büşra Meral Laleci'nin ailesi aranıyor

Editör: Şeyda Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
03 Eylül 2024 12:04 - Güncelleme : 03 Eylül 2024 12:07

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına başvuran Ozan Laleci, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde cenazesi kaybolan eşi Büşra Meral Laleci’nin biyolojik ailesini arıyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş​ olan 6 Şubat depreminde  enkazdan ölü olarak çıkarılan Büşra Meral Laleci'nin evlatlık olduğunu öğrenen Ozan Laleci, eşinin cenazesini tespit edebilmek için karısının biyolojik ailesine ulaşmaya çalışıyor.

BÜŞRA MERAL LALECİ OLAYI NEDİR?

6 Şubat depreminden etkilenen Hatay’ın Antakya​ ilçesinde hayatını kaybeden Büşra Meral Laleci’nin cenazesi depremin 4.gününde enkazın altından alındı.

Cenazesi komşuları tarafından teşhis edilen Büşra Meral Laleci’den bir daha haber alınamamasının ardından eşi Ozan Laleci, eşinin naaşını bulmak için anne ve babasından DNA örneği vermesini istedi.

Ölen eşini bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu: Cenazesi kaybolan Büşra Meral Laleci'nin ailesi aranıyor - 1. Resim

Günler sonra DNA örneklerinden eşleşme sağlanamadı. Genç adam eşinin aslında evlatlık olduğunu savcıdan tesadüfen öğrendi.

Eşinin cenazesini tespit etmek için biyolojik ailesine ulaşmak isteyen Ozan Laleci Müge Anlı ile Tatlı Sert programında depreme Antakya'da yakalandıklarını, yaşadıkları binanın yıkıldığını, karısıyla saatlerce enkaz altında kaldıklarını, karısının son anda bile "hangimiz çıkarsa geriye kalan bizim hayallerimizi gerçekleştirsin" dediğini metanetli davrandığını anlattı.

BÜŞRA MERAL LALECİ KİMDİR?

Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Büşra Meral Laleci, 6 Mart 1993 yılında göbek bağı üzerindeyken İskenderun Demir-Çelik Fabrikası'ndaki bir camiye bırakıldı. 

Evlatlık olduğunu eşine söylemeyen Büşra Meral Laleci’nin cenazesinin bulunması için biyolojik ailesi bulunması gerekiyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...