Tgrt Haber

Trabzon'da sahil yolunda feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Mart 2023 16:36 - Güncelleme : 07 Mart 2023 17:00
Trabzon'da sahil yolunda feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde geri geri gitmeyen otomobil ile arkadan gelen araç çarpıştı. Feci kaza sonucu ölü ve yaralıların olduğu bildirilirken, sahil yolunda yoğun araç trafiği oluştu.

Pazarkapı mahallesi Karadeniz Sahil Yolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Akçaabat’tan Havalimanı istikametine gitmekte olan Birol Tuğcu yönetimindeki 61 BC 321 plakalı otomobil, sahil yolundan Moloz istikametine dönmek için geri geri gitmeye çalışırken arkadan gelen Erkan Öztürk yönetimindeki 61 ABD 982 plakalı jipin çarpması ile takla attı.

1 ÖLÜ, 4 YARALI VAR

Kazada Birol Tuğcu ile aynı araçta bulunan Nusret Tuğcu ve Metin Yeşilaras yaralanırken, Şaban Karakullukçu (67) ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Erkan Öztürk’ün de yaralandığı kazada yaralılar 112 Acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Trabzon'da sahil yolunda feci kaza: Ölü ve yaralılar var

TRAFİK FELÇ OLDU

Öte yandan kaza nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu'nun Rize istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...