Tgrt Haber

Muğla'da feci kaza! Yolcu otobüsü 100 metrelik uçurumdan düştü!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Ağustos 2024 13:57 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 09:46

Muğla’nın Datça ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Bir yolcu otobüsünün bariyerlere çarpıp uçuruma yuvarlandı. Otobüsün yaklaşık 100 metre yükseklikten düştüğü kazada 3 kişi yaralandı.

Muğla’nın Datça​ ilçesinde Emecik Mahallesi Kurucabük mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada; İstanbul-Datça seferini yapan H.Ö. idaresinde bulunan yolcu otobüsü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerlere çarparak yoldan çıktı.

Uçuruma yuvarlanan ve 100 metre sürüklenen otobüsü görenler hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

OTOBÜSÜN BOŞ OLMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Kaza yapan otobüsün bir yolcusu ile seyir halinde olduğu öğrenilirken, otobüsün boş olması muhtemel bir faciayı önledi. Kazada, şoför H.Ö. (66), muavin S.Ö. ve otobüste tek yolcu olan C.Ç.(28) hafif şekilde yaralandı.

Muğla'da feci kaza! Yolcu otobüsü 100 metrelik uçurumdan düştü! Çok sayıda yaralı var - 1. Resim

OTOBÜSÜ ŞARAMPOLDEN ÇIKARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yaralılar ambulansla Datça Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazada yoldan çıkarak şarampole devrilen yolcu otobüsünü kurtarma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...