Tgrt Haber

Narin Güran'ı anlatırken gözyaşlarını tutamadı! Sözleri dikkat çekti: Bir şey gördüm söyleyemiyorum

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
08 Eylül 2024 13:59 - Güncelleme : 08 Eylül 2024 16:16

Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunduğu haberi tüm Türkiye'yi hüzne boğdu. Tv100 muhabiri Canan Altıntaş ise canlı yayında o anları anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Altıntaş'ın Narin'in ölümüne ilişkin ise "Bir şey gördüm söyleyemiyorum" ifadeleri oldukça dikkat çekti. İşte detaylar...

Diyarbakır​'da günlerdir aranan 8 yaşındaki Narin Güran​'ın cansız bedeni bulundu. Acı haberi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya​ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Narin'in cesedi yaşadığı köye 1,5 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bir çuvalın içinde üzerine taş konulmuş halde bulundu. Bakanların Narin'in ölümüne ilişkin yaptığı açıklamalarda aile detayı dikkat çekti. Ayrıca Tv100 muhabiri Canan Altıntaş'ın canlı yayındaki sözleri de akıllarda soru işareti bıraktı. 

BAKAN TUNÇ VE YERLİKAYA NARİN'İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEMEDİ

Türkiye'yi hüzne boğan olay sonrası Adalet Bakanı Yılmaz Tunç​ da soruşturmanın çok yönlü ve titizlikle yürütüldüğünü açıkladı. Bakan Tunç ve Bakan Yerlikaya'nın Narin’in ailesine başsağlığı dilememesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Narin Güran'ı anlatırken gözyaşlarını tutamadı! Sözleri dikkat çekti: Bir şey gördüm söyleyemiyorum - 1. Resim

CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Öte yandan TV 100 muhabiri Canan Altıntaş, Narin’in ölüm haberini verirken canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Altıntaş ile tüm Türkiye ağladı. 

"BİR ŞEY GÖRDÜM SÖYLEYEMİYORUM"

Ayrıca Altıntaş'ın canlı yayında kullandığı, "O köydeki herkesi artık çok iyi tanıyorum. Bunu söylemem soruşturmaya çok büyük zarar verir” ifadeleri ise oldukça dikkat çekti.

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...