Tgrt Haber

Narin Güran Türkiye'yi hüzne boğdu! Ünlü isimler isyan etti: Onları da diri diri gömün

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
08 Eylül 2024 12:53 - Güncelleme : 08 Eylül 2024 17:36

Diyarbakır'da kaybının 19'uncu gününde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölümü Türkiye'yi yasa boğdu. Yapılan açıklamada küçük Narin'in cansız bedeni dere kenarında bir çuvalın içinde bulunduğu bildirildi. Kahreden haberden sonra ünlü isimlerden peş peşe Narin paylaşımları geldi.

Diyarbakır​'ın Bağlar​ ilçesinde 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran​'ın cansız bedenine ulaşıldı. 19 gündür her yerde aranan Narin'in cansız bedeni bir çuval içinde dere yatağında bulundu. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada, İlk bulgulara göre kayıp Narin Güran​'ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içerisine konulup dere kenarına getirildiği burada çuvallar birlikte derenin kenarında suyun içerisine yerleştirildiği üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde ve doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır." ifadelerini kullandı. 

ÜNLÜLERDEN NARİN GÜRAN​ İSYANI!

Türkiye Narin'in ölüm haberiyle yasa boğulurken, ünlü isimlerden de peş peşe açıklamalar geldi. Hadise, Mahsun Kırmızıgül, Zafer Algöz gibi isimler acı habere isyan etti.

Kayıp Narin olayında anne ve baba çapraz sorguda! Annenin sözleri kafa karıştırdı


HADİSE: "NE YAPTILAR SANA NARİN"

"Ah Narin… Ne yaptılar sana… Günlerdir senden gelecek iyi bir haber bekliyorduk… Sana kim kıydıysa en ağır cezayı alacak!"

Narin'in cansız bedeni dere kenarında çuvalın içinde bulundu! Ünlü isimler isyan etti: Onları da diri diri gömün - 2. Resim


ZAFER ALGÖZ: SEBEP OLANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN

20 haneli köyde 20 gündür aranan 8 yaşındaki evladımızı bir çuval içinde buldular. Sebep olanların Allah belasını versin.

Narin'in cansız bedeni dere kenarında çuvalın içinde bulundu! Ünlü isimler isyan etti: Onları da diri diri gömün - 3. Resim


MAHSUN KIRMIZIGÜL: ÇOCUKLARA KIYILAN KÖTÜ BİR ZAMANDAYIZ

Çocuklara kıyılan kötü bir zamandayız. Ah be Narinim, benim küçük meleğim. Acın ciğerimizi dağladı. Böylesine vicdansız, böylesine merhametsiz bir ortamda adalet işlemezse bunun devamı gelecek. Ülkemizde her gün yüzlerce çocuk kaçırılıyor. Onbinlerce aile perişan durumda. O ailelerin dünyası kararmış durumda.

Narin'in cansız bedeni dere kenarında çuvalın içinde bulundu! Ünlü isimler isyan etti: Onları da diri diri gömün - 4. Resim


ÜMİT ERDİM: CANAVARSINIZ

Küçücük bir kızı çuvala koyacak seviyede canavarsınız. Tıkın içeri sadece nefes alsınlar. Su bile vermeyin bunlara...

Narin'in cansız bedeni dere kenarında çuvalın içinde bulundu! Ünlü isimler isyan etti: Onları da diri diri gömün - 5. Resim


TAN TAŞÇI: AYRINTILARI GİZLEYENLERİ DİRİ DİRİ GÖMÜN

Narin’i ailesi, yakınları, konuyu kapatmaya çalışan ve ayrıntıları gizleyen herkes ile beraber diri diri gömün ki samimiyetinizi görelim!
Narin'in cansız bedeni dere kenarında çuvalın içinde bulundu! Ünlü isimler isyan etti: Onları da diri diri gömün - 6. Resim

TARKAN: NASIL KÖTÜ BİR ZAMANA GELDİ ÖMRÜMÜZ

"Alt tarafı bir çiçek koklayıp, bir hayvan sahiplenip, birkaç insan tanıyıp, sevip gidecektik bu dünyadan. Nasıl kötü bir zamana denk geldi ömrümüz... Vicdansızların, sapıkların, katillerin, nefretin, cehaletin ortasına düştük."
Narin Güran Türkiye'yi hüzne boğdu! Ünlü isimler isyan etti: Onları da diri diri gömün - 7. Resim
 
 
Kaynak: Tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...