Tgrt Haber

Son dakika! Muharrem İnce soruşturmasında yeni gelişme: 'Ankara Kuşu' tutuklandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 May 2023 21:25 - Güncelleme : 21 May 2023 22:13
Son dakika! Muharrem İnce soruşturmasında yeni gelişme: 'Ankara Kuşu' tutuklandı

Son dakika haberi: Muharrem İnce soruşturması kapsamında, “Ankara Kuşu” olarak bilinen Oktay Yaşar tutuklandı.

Memleket Partisi​ lideri Muharrem İnce, 14 Mayıs'taki seçime 2 gün kala kendisine ait olduğu iddia edilen kaset görüntüleri ve kendisine kurulan kumpas nedeniyle adaylıktan çekildiğini duyurmuştu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkarılan, "Ankara Kuşu" rumuzlu Twitter hesabının kullanıcısı Oktay Yaşar yakalanmıştı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce paylaşımları yapan “Ankara Kuşu” olarak bilinen Twitter kullanıcısı Oktay Yaşar ile Soner Hakkı Çoruh ve Yusuf Turan mahkemeye çıkarıldı.

TUTUKLANDILAR

Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliğinin kararı ile şüphelilerin “Kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak, özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek” nedeni ile tutuklanmasına karar verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...