Tgrt Haber

Mustafa Sarıgül ile Vedat Milor arasında patlıcan atışması

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
13 Eylül 2023 17:25 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 17:34

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ile yemek eleştirmeni Vedat Milor arasında sosyal medyada esprili bir dille patlıcan atışması yaşandı. “Patlıcan yemekten sıkılan, hayattan sıkılmış demektir” diyen Milor'a Sarıgül, "Bırak patlıcanı. Gel can Erzincan’a da tulum peynirini gör" diyerek meydan okudu. Milor, son paylaşımında Sarıgül'ün gönlünü aldı.

Sosyal medyada çektiği videolarla dikkatleri üzerine çeken CHP Erzincan​ Milletvekili Mustafa Sarıgül​'den bu sefer esprili bir video geldi. Yemek eleştirmeni ve Yazar Vedat Milor'un bir paylaşıma verdiği cevapla sosyal medyada gündem olan Sarıgül'e, Milor'dan da karşı hamle gecikmedi.

Milor sosyal medya platformu X'te yaptığı bir paylaşımda, "Patlıcan yemekten sıkılan, hayattan sıkılmış demektir" dedi.

https://twitter.com/vedatmilor/status/1700585379932315857

"BIRAK PATLICANI TULUM PEYNİRİNİ GÖR"

Bunun üzerine CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'de Milor'a "Bırak patlıcanı. Gel can Erzincan’a da tulum peynirini gör" cevabını verdi. Sarıgül çektiği videoda, "Sevgili Vedat, bak canım kardeşim sana bir şey söyleyeyim. senin canın can da Erzincan'ınki patlıcan​ mı? Bırak patlıcanı. Gel can Erzincan'a da tulum peynirini gör. Çimin üzümünü gör. Kemah'ın tuzunu gör. Vedat, Vedat, Vedat" şeklinde seslendi.

https://twitter.com/M_Sarigul/status/1700919241271075102

SARIGÜL'ÜN GÖNLÜNÜ ALDI

Milor ise daha sonra yaptığı paylaşımda, "Erzincan tulumu yemekten sıkılan da, hayattan sıkılmış demektir" ifadesini kullandı.

https://twitter.com/vedatmilor/status/1701648716678013218

SARIGÜL, MİLOR'UN PAYLAŞIMINI YAYINLADI

İkili arasındaki bu esprili atışma, Milor'un paylaşımıyla tatlıya bağlandı. Sarıgül'ün de kendi hesabından da yayınladığı Milor'un paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...