Tgrt Haber

Mustafa Sarıgül'ün gömleği sosyal medyada olay oldu! Kimi link istedi kimi 'kör oldum' dedi

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
02 Eylül 2023 10:47 - Güncelleme : 02 Eylül 2023 10:54

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, bu kez giydiği gömlekle konuşuluyor. Ekonomi hakkında video çeken Sarıgül'ün verdiği mesajdan çok 3 boyutlu gibi duran gömleğine yorum yağdı.

CHPErzincanmilletvekiliMustafa Sarıgül​, sosyal medya​ hesabından paylaştığı videolarla gündem olmaya devam ediyor. Sarıgül'ün bu sefer verdiği mesaj değil, giydiği gömlek konuşuldu.

1 Eylül Dünya Barış Günü'nde sosyal medya hesabında paylaştığı video ile dikkat çeken Mustafa Sarıgül, son zamanlarda artan sebze ve et fiyatlarına değinerek, ''1 Eylül Dünya Barış Günü'nde, ülkemiz için barışın boyutlarını bir başka noktaya da çekmek istiyorum. Bu anlamda bir barış için, barışmamız gerekenleri açıklıyorum. Bizim acilen domatesle, biberle, etle de barışmamız lazım.'' dedi.

Sarıgül paylaşımında şu notu düştü: ''Domatesle, biberle, etle barışmak için köylüyle, çiftçiyle masaya oturmamız lazım.''

https://twitter.com/M_Sarigul/status/1697588739487191088

GÖMLEĞE YORUM YAĞDI

Milletvekili Sarıgül'ün dikkat çeken video paylaşımı kadar giymiş olduğu gömleği de sosyal medyada ayrıca gündem oldu. 3 boyutlu gibi duran gömleğe sosyal medyada yorum yağdı. 'Gözüm kör oldu' yazan da oldu, 'Halisünasyon mu' diye soran da... Hatta Sarıgül'den gömlek için link isteyen de...

"ÇEKİM HATASI OLDU"

Sarıgül daha sonra bir paylaşım daha yaparak çekim hatası olduğunu açıkladı. Sarıgül, "Gömleğin aslı budur. Link isteyenler öyle bir gömlek yoktur. Bilerek yapılmamıştır, bir çekim hatasıdır. Olan mesaja oldu. Ah Ender Ah!" dedi.

Mustafa Sarıgül'ün gömleği sosyal medyada olay oldu! Kimi link istedi kimi 'kör oldum' dedi

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...