Tgrt Haber

Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme: Yenge Hediye Güran'ın ifadesi ortaya çıktı! Salim Güran ile ilişkisi var mı?

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
17 Eylül 2024 11:04 - Güncelleme : 17 Eylül 2024 17:45

Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İddiaların ardından gözaltına alınan Narin'in yengesi Hediye Güran tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yenge Hediye Güran'ın ifadesi de ortaya çıktı. Yenge Hediye Güran'a Salim Güran ile arasında herhangi bir ilişki olup olmadığı soruldu. İşte detaylar...

Diyarbakır​'da 8 yaşındaki Narin Güran​ cinayete kurban gitti. Türkiye'nin yüreğini yakan bu acıda soruşturma süreci ise tüm titizliğiyle sürüyor. Son olarak gözaltına alınan yenge Hediye Güran 'Kasten öldürmeye iştirak" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Hediye Güran'ın ifadesi de ortaya çıktı. Yenge Hediye Güran, Salim Güran ile arasında herhangi bir ilişki olup olmadığı soruldu. Ayrıca Hediye Güran'a Narin kaybolduktan sonra cep telefonunu neden değiştirdiği de soruldu.

HER ŞEYİ DEĞİŞTİRECEK DETAYLAR

Narin'in cinayetten bir gün önce 'toplumun kaldıramayacağı bir şeye' tanıklık ettiği ve bunun için katledildiği iddia edilmişti. Narin'in tanık olduğu olayda ise ana unsurların muhtar amcası Salim Güran, annesi Yüksel Güran, diğer amcası Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran olduğu öne sürülmüştü. 

Narin Güran cinayetinde 'boğuşma' detayı! Yenge Hediye Güran ifadesinde ağzından kaçırdı - 1. Resim


İŞTE YENGENİN KAN DONDURAN İFADESİNİN TAM METNİ

İfadesinde Amca Salim Güran ile ilişkisinin olmadığını söyleyen Hediye Güran, 'Ben Salih'in kullandığı eşime ait olan aracı kesinlikle görmedim' ifadelerini kullandı.

Narin Güran cinayetinde 'boğuşma' detayı! Yenge Hediye Güran ifadesinde ağzından kaçırdı - 3. Resim


25 SANİYELİK SESLİ GÖRÜŞME

Hediye Güran, "Salim Güran'la yaptığı 26 Temmuz'da 13.22'de 25 saniyelik görüşme ve 16 Temmuz'da Salim Güran'ın 4 cevapsız çağrısı, WhatsApp üzerinden 10 Nisan 2024 günü Salim Güran'ın saat 5'te size cevapsız bıraktığı, bu cevapsız çağrılara vereceğiniz cevap nelerdir?" sorusuna, "Cevapsız çağrılara diyeceğim bir şey yoktur. Benim bu cevapsız çağrılardan haberim yoktur. 25 saniyelik sesli görüşme ise tam olarak hatırlyamamakla beraber Salim'in eşi Melek ile yapmış oldumuz görüşme düşünüyorum. Whatsapp içeriğini ise hatırlamamaktayım." dedi.

Narin Güran cinayetinde 'boğuşma' detayı! Yenge Hediye Güran ifadesinde ağzından kaçırdı - 4. Resim


CİNAYET​ SONRASI TELEFON DEĞİŞİKLİĞİ

Narin cinayeti sonrasında telefonu değiştirdiğini söyleyen Hediye Güran, "Telefonumum camı kırıktı ve bozuktu, eşim de yeni telefon aldı. Eski cep telefonum da evde bulunmaktaydı. Eski telefonumu beni almaya gelen Jandarma görevlilerine teslim ettim." dedi. Hediye Güran "Evinizde bulunan battaniye içerisinde bir silahın bulunup bulunmadığı ve bunun kime ait olduğu" yönündeki soruya, "Silahı sonradan Yüksel Güran ile beraber evde bulunan depodan aldım ve eve getirdim. Depoda herhangi bir silah olmadığını biliyordum." dedi.

Narin Güran cinayetinde 'boğuşma' detayı! Yenge Hediye Güran ifadesinde ağzından kaçırdı - 5. Resim


"GÖRMEDİM, DUYMADIM, BİLMİYORUM"

Hediye Güran, "Benim olay ile ilgili söyleyeceklerim bunlardan ibarettir. Benim olay ile herhangi bir ilgim kesinlikle yoktur. Zaten ben olay günü Narin'i hiç görmedim. Olay sonrasında da köyde şüpheli bir şey duymadım. Kimse benim ifademi değiştirmeye çalışmadı. Kimseye zarar vermişliğim yoktur. Ben ailenin toplanarak karar aldığını ya da ifadeler ile ilgili konuştuğuna şahit olmadım. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Narin Güran cinayetinde 'boğuşma' detayı! Yenge Hediye Güran ifadesinde ağzından kaçırdı - 6. Resim


"EN GÜÇLÜ SENARYO KATİLİN ABİ ENES GÜRAN OLDUĞU"

Öte yandan Sözcü TV'de cinayete ilişkin açıklamalarda bulunan emekli polis İsa Altun, Hediye Güran'ın bu ifadesinin ardından en güçlü senaryonun Narin'i ağabey Enes'in öldürmesi olduğunu aktardı. Altun, Enes Güran'ın kolundaki ısırık izinin de anne Yüksel Güran'a ait olacağı belirtti.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Nur 17 Eylül 2024 15:47

Yengenin oğluyla, abdurrahmanla, Enes telefonlaşmışlar mi? Konuşurlarmiymiş ..? Bunlar bile sorulmalıdır... aynı saatte evden çıkıp gitmeseler bile.... plan üzeri Enesi yengesinin oğlu mu aradı evden çıkıp gitti... ?? Cinayet olmadan önce bu oğlanı kimm aradı da evden dışarı çıktı???

Nur 17 Eylül 2024 15:44

Arkadaş bi yenge boğuştuğuna dair bilgi vermiş .yok Ben bişey bilmiyorum havasında... hediye denen yengenin oğlu abdurrahman la , Enes denen şahıs farkındaysanız aynı saatte aynı dakikalarda evden çıkıp gitmiş olabilirler... Enes denen çocuk tekefonlaşmadigi ne malumdur.. evde uyuyorken bu uyanmış yengenin ogluda kahvaltı sonrası gitmiş? Çelişkili...

Ayşe17 Eylül 2024 11:08

Bu kadar küçük bir çocuğa böyle bir şey yapılmasına inanamıyorum Allah rahmet eylesin çocukların hep güvende olmasını istiyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...