Tgrt Haber

Narin Güran cinayetinde korkunç detay | Aile boyu vahşet! Cesedi bulunmasın diye her yolu denemişler!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
17 Eylül 2024 13:59 - Güncelleme : 17 Eylül 2024 16:00

Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıkıyor. Türkiye'nin konuştuğu cinayetle ilgili korkunç bir iddia daha ortaya atıldı. Narin'in cesedinin bulunamaması için DSİ'de çalışan akrabalarında birisinin su akışını değiştirdiği öne sürüldü. Ayrıca Narin’in cesedinin deforme olduğu bundan kaynaklı olarak da diş örneğinin alınamadığı öğrenildi. İşte detaylar...

Diyarbakır​'da 8 yaşındaki Narin Güran​, kaybolduktan 19 gün sonra cansız olarak bulunmuştu. Tüm Türkiye'yi yasa boğan cinayetin ardından başlatılan soruşturma tüm titizliğiyle sürüyor. Öte yandan Narin Güran cinayetiyle ilgili dikkat çeken bir iddia daha ortaya atıldı.

Cinayete ilişkin sır perdesi yavaş yavaş aralanırken Narin'in cansız bedeninin dere kenarında bulunmasıyla ilgili Prof. Dr. Bengi Başer, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 


"SU AKIŞINI DEREYE YÖNLENDİRMİŞ"

Suyu yükselmesini ve Narin'in cesedinin bulunamaması için Devlet Su İşlerinde çalışan Kurtuluş Güran'ın devreye girdiğini öne süren Başer, "Kurtuluş Güran devreye girip, su akışını dereye yönlendirmiş'' ifadelerini kullandı.

Narin Güran cinayetinde korkunç detay | Aile boyu vahşet! Cesedi bulunmasın diye her yolu denemişler! - 1. Resim


"AİLE BOYU VAHŞET YAŞANMIŞ BU KORKUNÇ KÖYDE!"

Prof Dr. Başer paylaşımının devamında ise ''Kısacası aile boyu vahşet yaşanmış bu korkunç köyde Resmen haritadan silinecek bir şer yuvası burası" dedi.


"ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM..."

Öte yandan Narin Güran cinayeti soruşturmasını yakından takip eden Emrullah Erdinç, sosyal medyadan Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren ile yaptığı görüşmenin detaylarını paylaştı.

Erdinç'in aktardığına göre Nahit Eren, "Üzülerek söylüyorum otopside Narin'in diş örneği alınamadı, dişleri dökülmüştü, deforme olmuştu" ifadelerini kullandı. 

Narin Güran cinayetinde korkunç detay | Aile boyu vahşet! Cesedi bulunmasın diye her yolu denemişler! - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ece17 Eylül 2024 14:04

Bu nasıl bir dünya ya 8 yaşında bir çocuğa böyle bir şey yapılmasının kabullenilemez, umarım bu cani yakalanır ve en ağır cezaya çarptırılır

Sonraki Haber Yükleniyor...