Tgrt Haber

Narin için adını değiştirdi! "O katille aynı ismi taşımak istemiyorum"

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Eylül 2024 15:39 - Güncelleme : 16 Eylül 2024 15:40

Türkiye'nin konuştuğu 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti Manisa'da yaşayan Nevzat Temel isimli vatandaşın ismini değiştirmesine neden oldu. 54 yaşındaki Nevzat Temel, Narin cinayetinin itirafçısı Nevzat Bahtiyar ile aynı ismi taşımak istemediğini belirtip mahkemeye başvurdu.

Türkiye günlerdir Diyarbakır​'da kaybolan ve 9 gün sonra dere yatağında cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran​ cinayetini konuşuyor. Herkesi derinden etkileyen Narin cinayeti Manisa'nın Turgutlu ilçesinde inşaat işleriyle uğraşan 54 yaşındaki Nevzat Temel'in ismini değiştirmesine neden oldu.

Narin için adını değiştirdi! "O katille aynı ismi taşımak istemiyorum" - 1. Resim

İSMİNİ BARIŞ OLARAK DEĞİŞTİRMEK İÇİN MAHKEMEYE BAŞVURDU

Nevzat Temel korkunç cinayetin itirafçısı olan Nevzat Bahtiyar​ ile aynı ismi taşıdığı için mahkemeye başvurdu. Temel yaşanan olaydan çok etkilendiğini belirterek ismini değiştirmeye karar verdiğini söyledi. Turgutlu Adliyesine avukatı aracılığıyla verdiği dilekçenin ardından açıklama yapan Nevzat Temel, "Olayı televizyonlardan izliyoruz. Bu beni çok etkiledi ve böyle bir katil zihniyetli bir şahıs ile aynı ismi taşımak istemediğim için böyle bir karar aldım. Yeni ismimi Barış olarak değiştirmek istedim. Tüm dünyaya inşallah barış gelsin mutluluk gelsin" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kamuran17 Eylül 2024 15:39

Dayı ne azman bir tipin var. 20 yaşındaki kızlara için eriyerek bakıyorsun ve adından dolayı yaklaşamıyorsun. Olay budur

Ayşe16 Eylül 2024 21:44

İnsanlar bu kadar bencil olabilir mi canım anlayamıyorum böyle bir olayda isimlerini değiştirmek çok saçma

Sonraki Haber Yükleniyor...