Tgrt Haber

Okul pansiyonunda facia... Yangın çıktı, 12 öğrenci dumandan zehirlendi

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Aralık 2023 07:02 - Güncelleme : 05 Aralık 2023 07:05

Hakkari’deki bir okul pansiyonunda çıkan yangında 12 öğrenci dumandan etkilendi. Öğrenciler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hakkari’nin Yüksekova​ ilçesinde bir okul pansiyonunda facia meydana geldi... Saat 20.30 sıralarında Yeni Mahalle'deki Yeni Mahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunda yangın​ çıktı.

Yangın kısa sürede büyürken, bölgeye Yüksekova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 112 sağlık çalışanları ve polis ekipleri sevk edildi.

Okul pansiyonunda facia... Yangın çıktı, 12 öğrenci dumandan zehirlendi

Yangın ekipler tarafından söndürülürken, dumandan etkilenen 12 öğrenci ve bir öğretmen ilk tedavilerinin ardından Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Öğrencilerin yakınları hastaneye akın ederken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

YANGININ SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

Yangında pansiyonda büyük hasar meydana geldi. Bölgede güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, yangının çıkış sebebini araştırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...