Tgrt Haber

Önce köpekle oynadı, sonra evi soydu: Tatilde paraları yerken yakalandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Eylül 2023 09:28 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 09:47
Önce köpekle oynadı, sonra evi soydu: Tatilde paraları yerken yakalandı

Bursa’da bir hırsız, birçok evden çaldığı yüklü miktarda parayla Antalya’ya kız arkadaşıyla tatil yaparken yakalandı. Hırsızın önce köpekle oynayıp sonrasında soygun yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa​'nın Nilüfer​ ilçesinde yaşanan olayda hırsız​, bir evin balkon kapısına yöneldi. İlk denemesinde başarısız olan hırsız, birkaç saat sonra tekrar gelip kapıyı açtı. Evde bulunan parayı alan hırsız kayıplara karıştı.

Birkaç gün sonra da yanına bir arkadaşını alarak aynı mahallede bulunan bir eve gelen hırsız, evin önünde bulunan sokak köpeğiyle oynadıktan eve girerek buldukları değerleri eşyaları çaldı.

Birkaç eve dadanan hırsız, çaldığı paralarla Antalya’ya gidip otele yerleşti. Güvenlik kameralarından hırsızı tespit eden Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği, şüpheliyi adım adım takip etti.

OTEL​ ODASINDA YAKALANDI

Bursa polisi, otel odasında kız arkadaşıyla eğlendiği esnada hırsızı gözaltına aldı. Bursa'ya getirilip ifadesi alınan ve gözaltındaki işlemleri tamamlanan şüpheli, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...