Tgrt Haber

Ordu'da acı olay! 2 çocuk babası mühendis evinde ölü bulundu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Ekim 2023 09:09 - Güncelleme : 16 Ekim 2023 09:09
Ordu'da acı olay! 2 çocuk babası mühendis evinde ölü bulundu

Özel bir fabrikada çalışan kimya mühendisinden haber alamayan ailesi, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine mühendisin Ordu'daki evine giren ekipler, 44 yaşındaki adamın cansız bedeniyle karşılaştı.

Ordu​'da ailesinden uzakta kimya mühendisi olarak çalışan 44 yaşındaki adam, ihbar üzerine evine giden polis ekipleri tarafından ölü olarak bulundu.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; acı olay Liseler Mahallesi Keskiler 5’inci Sokak üzerinde bulunan 3 katlı apartmanın giriş katında yaşandı. Samsun’un Terme​ ilçesinde özel bir fabrikada kimya mühendisi olarak görev yapan Nuri Serkan Palaoğlu’ndan ailesi bir süredir haber alamadı. Cep telefonuna ulaşamayan yakınları, şüpheli durumu polis ve 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

EKİPLER ACI MANZARAYLA KARŞILAŞTI

Gelen ihbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Kilitli kapı, itfaiye ekiplerinin demir kesme makasıyla kesmesi sonucu açıldı. İçeri giren ekipleri acı manzarayla karşılaştı. 44 yaşındaki 2 çocuk babası mühendisin yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri ve ilgili savcılığın yaptığı incelemelerin ardından kimya mühendisinin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Ordu Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, kimya mühendisinin ailesinin ise Adapazarı’nın Sakarya ilçesinde yaşadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...