Tgrt Haber

Ordu'da 'indirim' izdihamı! Cep telefonu kavgasında silah çekildi: Böyle kampanya olmaz polis çağır

16 Eylül 2022 18:45 - Güncelleme : 16 Eylül 2022 18:58

Ordu'da bir mağazada açılışa özel olarak yapılan indirim kampanyası izdihama dönüştü. Sabahın erken saatlerinde mağaza önüne toplanan vatandaşlar kapı önünde yoğunluk oluştururken indirimli telefona hücum etti. Mağazada yaşanan izdihamda bir müşteri, aldığı cep telefonunun kendisini bekçi olarak tanıtan bir kişinin silah zoruyla aldığını iddia etti. Kimileri kendi aralarında ürün kapma yarışına girerken cep telefonu elinden alınan vatandaş ise "Böyle kampanya olmaz polis çağır" diyerek isyan etti.

Ordu’nun Altınordu​ ilçesinde ev ve elektronik eşya mağazası, açılışa özel indirimli fiyatlarla duyuru yaptı. Kentte bazı vatandaşlar çevre il ve ilçelerden gelerek gece geç saatlerde beklemeye başladı. Kapıların açılmasıyla oluşan izdihamda vatandaşlar, buldukları indirimli ürünlere adeta hücum etti. Kimileri ise kendi aralarında ürün kapma yarışına girdi.

CEP TELEFONUNDAKİ İNDİRİM

İndirimli cep telefonu​, fritöz, robot süpürge gibi ürünleri almak isteyenlerin sayısının oldukça yüksek olduğu mağazada 15 bin liralının üzerinde olan cep telefonunu 10 bin liraya satın almak için büyük koşuşturma yaşandı.

ALDIĞI TELEFONU EL KONULDU

Cep telefonunun barkodunu almayı başaran ve Samsun’dan kampanya için geceden geldiğini belirten Mustafa Öztürk isimli vatandaş, kendisini bekçi olarak tanıtarak silah gösteren bir kişi tarafından telefona el konulduğunu iddia etti. Elinden cep telefonu barkodunun zorla alındığını ileri süren vatandaşşahıs, şikayette bulunacağını söyledi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...