Tgrt Haber

Otomobiliyle 50 metre yüksekten göle düşen hemşire yüzerek canını kurtardı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
12 Aralık 2023 10:02 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 10:15

Çorum’da otomobiliyle baraj gölüne düşen hemşire, yaralı halde yüzerek kıyıya çıktı. 50 metre yüksekten düşen ve yaralı olarak kurtulan hemşire, hipotermi teşhisiyle tedavi altına alındı.

Çorum​'un Oğuzlar ilçesinde otomobiliyle baraj gölüne düşen hemşire​, yüzerek kıyıya çıkmayı başardı. Oğuzlar Devlet Hastanesinde görevli hemşire Eda Bozkurt, işe giderken 05 EA 858 plakalı otomobiliyle Çorum-Oğuzlar kara yolu kenarındaki Obruk Baraj Gölü'ne düştü. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

50 METREDEN GÖLE DÜŞTÜ

Bozkurt, yaklaşık 50 metre yükseklikten düştüğü baraj gölünde otomobilden çıkıp yüzerek kıyıya ulaştı. Oğuzlar Belediyesi, jandarma ve sağlık ekiplerince kıyıdan ambulansa taşınan Bozkurt'a ilk müdahaleyi meslektaşları yaptı.

Çorum'da bir hemşire düştüğü gölden yüzerek kurtulmayı başardı.

Vücudunda yaralanmalar olan ve hipotermi belirtileri gösteren Bozkurt, ambulansla Oğuzlar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bozkurt, buradaki müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...