Tgrt Haber

Öz çocuklarını kaçırıp erkek arkadaşına eski kocasından fidye istetti 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Ekim 2022 08:49 - Güncelleme : 18 Ekim 2022 08:57
Öz çocuklarını kaçırıp erkek arkadaşına eski kocasından fidye istetti 

Denizli’de öz çocukları olan 4 ve 6 yaşlarındaki iki çocuğunu kaçıran anne, erkek arkadaşından eski kocasını aratarak fidye talep ettirdi. Cep telefonu sinyalinden yeri tespit edilen anne, erkek arkadaşı ve çocuklar Ankara’da saklandıkları bağ evinde bulundu.

Denizli’nin Çal​ ilçesinde meydana gelen olayda Halil E’den boşanan yabancı uyruklu eşi Fatema E. kentten ayrıldı. En son Gaziantep’te olduğu ifade ederek eski eşini arayıp çocuklarıyla görüşen Fatema E’den, Suriye’ye kesin dönüş yapacağını aktardığı bu tarihten sonra haber alamadı.

EVE DÖNDÜ, ÇOCUKLARINI GÖREMEDİ

26 Ağustos günü sabah çalışmak için tarlaya giden baba Halil E. evine döndüğünde 6 yaşındaki oğlu ve 4 yaşındaki kızının evde olmadığını gördü. Yakınları ve komşularının da yardımıyla her yerde aradığı çocuklarına ulaşamayan baba durumu ekiplere bildirdi.

GELEN FİDYE TELEFONU ORTAYA ÇIKARDI

Kayıp iki kardeşi arama çalışmaları sürerken yaklaşık 1 hafta önce baba Halil E.’yi arayan şüpheli bir şahıs “Çocuklarının yerini biliyorum. Eski eşinin bana 5 bin TL borcu var. Onu ödersen çocukları sana teslim ederim” diyerek fidye istedi. Babanın ihbarı üzerine Jandarma harekete geçti ve arayan numaranın telefon sinyalini tespit etti.

BAĞ EVİNDE BULUNDULAR

İhbarın ardından Ankara’ya giderek titiz bir çalışma yapan JASAT’ın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yaptığı başarılı operasyonla öz anneleri tarafından alıkoyulan iki çocuk, saklandıkları bağ evinde bulundu.

ERKEK ARKADAŞINA FİDYE İSTETTİ

Yapılan araştırmada annenin Denizli’ye gelerek çocuklarını alıp Ankara’ya götürdüğü ve erkek arkadaşının eski eşini arayarak fidye istediği ortaya çıktı.
Halid E.’nin ‘Tasarlayarak öldürme’ suçundan kaydı olduğu ortaya çıktı. Ankara Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce koruma altına alınan iki kardeşin, babalarına teslim edilecekleri öğrenildi.

Öz çocuklarını kaçırıp erkek arkadaşına eski kocasından fidye istetti 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...