Tgrt Haber

Patlak lastiği kontrol edecekti! Baba ile oğlu feci şekilde can verdi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Ocak 2024 00:49 - Güncelleme : 19 Ocak 2024 00:56
Patlak lastiği kontrol edecekti! Baba ile oğlu feci şekilde can verdi

Şanlıurfa'da patlayan lastiğini kontrol etmek için tırdan inden baba ve oğlu, arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu hayata gözlerini yumdu.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde Viranşehir​ ilçesine bağlı Kırbalı Mahallesi Siverek Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Cafer Karakuş idaresindeki 06 EHH 987 plakalı tırın sürücüsü ve oğlu Yusuf Eren Karakuş lastiği patladığı için aracından indi. Dorsede yol tarafında parçalanan lastiği kontrol eden baba Cafer Karakuş ve oğlu Yusuf Eren Karakuş’a aynı istikamete gitmekte olan, sürücüsü ile plakası belirlenemeyen, otomobil olduğu değerlendirilen bir araç çarptı.

BABA OLAY YERİNDE, OĞLU HASTANEDE CAN VERDİ

Kazada Cafer Karakuş olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı Yusuf Eren ise olay yerine gide giden sağlık ekiplerince ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yusuf Eren, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri, kaza sonrası olay yerinden kaçtığı öne sürülen otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...