Tgrt Haber

Paylaşımları ortaya çıktı! Mersin'de PKK'ya darbe: 12 gözaltı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Eylül 2023 08:51 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 09:06

Terör örgütü PKK/KCK ile mücadele sürüyor. Mersin'de terör destekçilerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü​ Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yaptığı çalışmalarda, teröristlerin cenazesine katılan ve pankart taşıyan ile sosyal medya hesapları üzerinden örgütü övücü ve özendirici nitelikte paylaşımlar yaparak propaganda yapan şüphelileri tespit etti.

ÖZENDİRİCİ PAYLAŞIMLAR YAPTIKLARI TESPİT EDİLDİ

Operasyon için bugün düğmeye basan ekipler, Özel Harekat ve dron desteğiyle belirlenen adreslere eş zamanlı şafak operasyonu gerçekleştirdi. Kapılar koç başlarıyla kırılarak adreslere girilirken, operasyon bölgelerinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Yapılan operasyonda teröristlerin cenazesine katılan ve pankart taşıyan N.G. ile sosyal medya hesaplarından örgütü övücü ve özendirici paylaşım yapan M.E.Ç, F.D, M.S, İ.K, M.İ, B.T, N.K, F.G, Y.A, S.Ç ve F.M. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

PKK'ya Mersin'de darbe vuruldu.

ÖRGÜTSEL DÖKÜMANLAR ELE GEÇİRİLDİ

Adreslerde yapılan aramalarda dijital materyaller ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...