Tgrt Haber
 - Tok'un avukatları tutuştu!
4 saat 24 dakika önce

Eylem Tok davasında ABD'den dikkat çeken açıklama: Türkiye'ye iade edilecek mi?

Oğuz Murat Aci'ye çarparak ölümüne sebep olan Timur Cihantimur'un annesi Eylem Tok'un Türkiye'ye iade edilip edilmeyeceği merak ediliyor. ABD'ye kaçan anne oğulun yargılanması sürerken Tok'un yargılandığı mahkemenin savcısından dikkat çeken yorum geldi. Eylem Tok Türkiye'ye iade edilecek mi?
 - 'Yenidoğan çetesi' skandalı sonrası bir iddia daha!
4 saat 57 dakika önce

'Yenidoğan çetesi' skandalı sonrası 'yaşlı çetesi' iddiası! Gazeteci Cüneyt Özdemir 'benzer yöntemler kullanıldı' diyerek duyurdu

İstanbul'da sağlık çalışanlarıyla ortak hareket ederek, 10'un üzerinde yenidoğan bebeğin ölümüne sebep olan canilerin ardından tüyler ürperten bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Cüneyt Özdemir, aynı yöntemle yaşlıların da öldürüldüğünü ve Türkiye'nin dört bir yanından ihbar aldıklarını iddia etti. 
Gündem - Gündem
5 saat 33 dakika önce

Son dakika | İzmir'deki İkiz Kuleler'de yangın çıktı!

Son dakika haberi: İzmir'in Bayraklı ilçesindeki İkiz Kuleler'de yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangının çıktığı bölgeye yönlendirildi.
 - Hastaların durumu ne olacak?
5 saat 45 dakika önce

Yenidoğan çetesi skandalına karışan hastanelere mühür vuruldu, protesto başladı: Hastaların durumu belli oldu

İstanbul'da yenidoğan çetesi skandalına adı karışan hastanelerin ruhsatı iptal edildi. Hastanelerin kapısına mühür vurulurken halen tedavi gören hastaların durumu da merak ediliyordu. Bebeklerin ölümüne sebep olan hastanede görev yapan diğer çalışanlar da protestolara başladı.
 - Yenidoğan çetesinde adı geçiyordu
6 saat 16 dakika önce

Yenidoğan çetesi skandalında adı geçen CHP üyesi Atilla Yılmaz partisinden istifa etti: Özgür Özel talimatı verdi

Yenidoğan çetesi skandalında adı geçen CHP üyesi Ahmet Atilla Yılmaz partisini bıraktı. CHP Beylikdüzü Meclis Üyesi ve İBB Komisyon üyesi olan Yılmaz aynı zamanda ruhsatı iptal edilen hastanelerden birinin başhekimiydi. Yılmaz'ın istifasının CHP lideri Özgür Özel'in açıklamalarının ardından gelmesi dikkat çekti.
Gündem - Gündem
6 saat 59 dakika önce

ÖNDER Gençlik yeni dönem açılışı yapıldı

Gençleri geleceğe hazırlamak üzere çalışmalar yapan ÖNDER Gençlik, yeni dönemdeki projelerini düzenlenen programla tanıttı. ÖNDER Gençlik 2024-2025 Açılış Programı’nda hem yıl içindeki çalışmalar hem de Türkiye genelindeki 5 bin öğrencinin katılımıyla yürütülen 7 ayrı projenin açılışı yapıldı.
 - Yenidoğan çetesiyle ilgili detayları anlattı!
8 saat 7 dakika önce

Son dakika | Bakan Memişoğlu'dan 'Yenidoğan çetesi'yle ilgili önemli açıklama! Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 'Yenidoğan çetesi'nin nasıl çökertildiğine ilişkin tüm detayları anlattı. İlk ihbarın Mart 2023'te geldiğini ve kurum olarak çok gizli çalışıldığını belirten Memişoğlu, "Hastanelere bebek nakli yaptırmamaya çalıştık. Savcılarımız çok büyük mesai harcadılar. Bir tane CİMER başvurusu ile bir çeteyi çökerttik. Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız" ifadelerini kullandı.
Gündem - Gündem
8 saat 11 dakika önce

MSB Pençe-Kilit bölgesinden paylaştı: Azim ve kararlılıkla devam ediyoruz

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyon bölgesinde sürdürülen arama-tarama ve keşif faaliyetlerine ait görüntüler yayınladı.
Gündem - Gündem
8 saat 29 dakika önce

Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara'da Anadolu Meydanı'nda düzenlenecek etkinlik nedeniyle bazı yollar yarın araç trafiğine kapatılacak.
 - Dikkat çeken görüşme
9 saat 47 dakika önce

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yenidoğan çetesiyle ilgili bilgi aldı! Dolmabahçe'de kritik görüşme

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamuoyuna yansıyan yenidoğan çetesiyle ilgili bilgi almak için Dolmabahçe'de mini zirve yaptı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu kabul eden Erdoğan bakanlardan bilgi aldı.
 - FETÖ'de iç savaş çıktı
9 saat 52 dakika önce

FETÖ'de iç savaş başladı! Elebaşı Fethullah Gülen'in örgütü şok eden soruya cevabını yeğeni anlattı

Fethullahçı Terör Örgütü lideri Fethullah Gülen'in örgütünde çözülme sürüyor. Örgüt içerisinde elebaşı Gülen'in sağlık durumu bozuldukça itiraflar gelmeye başladı. Yeğeni Ebuseleme Gülen amcasının sorulan bir soruya örgütü şok eden bir cevap verdiğini anlattı.
Gündem - Gündem
9 saat 59 dakika önce

Yer Ankara! Eski kocasını iş yerini basıp darp etti: O anlar kamerada

Çankaya'da takılı olduğu eski eşinin çalıştığı dükkanı basan bir kadın, genç adamı dakikalarca darbetti. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Gündem - Gündem
10 saat 11 dakika önce

Bursa'da halı saha maçında kalp krizi geçiren genç hayatını kaybetti! 

Bursa'nın İnegöl ilçesinde halı saha maçında meydana gelen korkunç olayda, genç oyuncu kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Maç sırasında aniden yere yığılan gence ilk arkadaşları ve daha sonra 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. 27 yaşındaki Kaan Kaç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç ismin yere yığıldığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
 - Naci Görür'den Kahramanmaraş açıklaması
10 saat 33 dakika önce

Kahramanmaraş depremi sonrası Prof. Dr. Naci Görür açıklama yaptı! 'Bu zonun kırılması...'

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde saat 14.41'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedilirken Deprem​ bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den depremin içeriğine ilişkin bilgi geldi. İşte Görür'ün dikkat çeken o açıklaması... 
Gündem - Gündem
10 saat 40 dakika önce

Kahramanmaraş'te deprem korkusu kamerada: Sarsıntıyı hisseden sokağa kaçtı

Kahramanmaraş depremlerle sallanmaya devam ediyor. Öğle saatlerinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem sonrası vatandaşlar kısa süreli tedirginlik yaşadı. Depremi hissedenler sokaklara taştı.
 - OHSAD, Yenidoğan Çetesi hakkında açıklama yaptı
11 saat 15 dakika önce

OHSAD, Yenidoğan Çetesi hakkında açıklama yaptı: Güvenirliğe gölge düşmemeli

Bebeklerin ölümüne sebep olan Yenidoğan Çetesi skandalında sıcak gelişme yaşanıyor. 10 özel hastanenin ruhsatı iptal edilmişti. Yenidoğan Çeteleri hakkında Özel Hastaneler Platformu (OHSAD) tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. İşte detaylar...
Gündem - Gündem
12 saat 15 dakika önce

Çakmakla oynayan çocuk evi yaktı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde çocuğun çakmakla oynarken neden olduğu ev yangınına hemen müdahale edildi. Yangın sonucu ev kullanılamaz hale geldi.
 - Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!
12 saat 31 dakika önce

İstanbullular dikkat! Pazar günü bu yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı provaları ve “Tour de France, L'etape By Tour de France Uluslararası Bisiklet Yarışı" nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar...
 - Gıda skandalına karışan firma listesi uzuyor
12 saat 51 dakika önce

Bakanlık yeni listeyi açıkladı! Aslında yediğimiz köfte değilmiş

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayınladığı tağşiş listesine 3 yeni ürün eklendi. Dana-kuzu ızgara köftede kanatlı eti; iki ayrı markanın sızma zeytinyağında ise tohum yağı konulduğu ortaya çıktı. İşte o markalar...
Gündem - Gündem
12 saat 59 dakika önce

Alkollü arkadaşının imdadına gitti o da cezadan kurtulamadı!

Bursa'da alkol uygulamasına takılan bir sürücü, hem ehliyetsiz hem de alkollü çıktı. Kendisini kurtarmaya gelen arkadaşı da alkollü ve ehliyetsiz yakayı ele verince cezadan kurtulamadı.
Sona Git