Tgrt Haber

Pendik'teki tüyler ürperten olayda yeni gelişme! Görüntüler ortaya çıktı!

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 May 2024 14:31 - Güncelleme : 28 May 2024 16:34

Pendik'te 79 yaşındaki Nihat Salih'in parçalanarak çöp konteynerine atılması cinayeti ile bir kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan B. D.'nin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbulPendik​'te dün ayrı çöp konteynerlerinde parçalanmış erkek cesedi bulunmasının ardından inceleme başlatan polis ekipleri olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişiyle ilgili de görüntüler ortaya çıktı.

BEYAZ KOVA DETAYI

Olay yerinin güvenlik kamerası kayıtlarında, şüpheli bir şahsın çöp konteynerine yaklaştığı, konteynere bir şeyler attıktan sonra elindeki beyaz kovayı yeşillik alana attığı görüldü.

Bu görüntülerden yola çıkan polis ekipleri B.D.’yi gözaltına alarak ve Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü. 

Pendik'te kan donduran ceset dehşetinde kimlik belli oldu - 1. Resim

8 PARÇAYA BÖLÜNMÜŞ

Olayın ardından konteynerlerde yapılan incelemeler sonucunda, cesedin kafası ve diğer vücut parçaları toplandı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ön otopsi ve inceleme çalışmalarında, kafa derisinin yüzüldüğü ve her iki bacağının bedenden kesildiği, ayrıca diz ve ayak bileğinde de kesiler olduğu tespit edildi.

Bulunan parçalardan bir bacakta platin olduğu ve cesedin 8 parçaya bölündüğü belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, konuyla ilgili çalışmaları sürüyor.

GÖZALTINDAKİ ŞÜPHELİNİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan B.D.'nin ifadesi ortaya çıktı. Olay günü ikametinden çıktığını, yolda beyaz renkli içinde çöp olan kovayı gördüğünü belirten şüphelinin “Ben de bu çöpü dökmek için alıp konteynere attım. Benim olayla ilgim yok" dediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...