Tgrt Haber

Son dakika! PKK'da çözülme sürüyor: 4 terörist daha teslim oldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
01 Nisan 2023 19:48 - Güncelleme : 01 Nisan 2023 21:30
Son dakika! PKK'da çözülme sürüyor: 4 terörist daha teslim oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki barınma kampından kaçan 4 PKK’lı teröristin Habur'daki güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu.

Bölücü terör örgütü PKK​'ya yönelik operasyonlar yurt içinde ve sınır ötesinde aralıksız devam ettikçe örgütte çözülme de sürüyor. PKK'dan kaçan 4 terörist, Şırnak​'ta Habur Hudut Karakolu'na teslim​ oldu.

MSB'den konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TEK ÇIKIŞ YOLU TESLİM OLMAK"

"Pençe serisi operasyonları ile inlerine girdiğimiz terör örgütü PKK’dan kaçış sürüyor. Irak’ın kuzeyindeki barınma kampından kaçan 4 PKK’lı terörist daha Habur’daki Hudut Karakolumuza teslim oldu. Teröristler için tek çıkış yolu, Türk adaletine teslim olmaktır."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1642204753688948739

Öte yandan sınır bölgesinde yürütülen terörle mücadele operasyonları kapsamında sabah saatlerinde bir terörist yakalandı. MSB'nin açıklamasında şöyle denildi:

"Hudut Kartallarımız, Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 1 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede yakalanan şahsın PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...