Tgrt Haber

PKK'da çözülme devam ediyor: İki terörist daha teslim oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
07 Mart 2023 19:38 - Güncelleme : 07 Mart 2023 20:24
PKK'da çözülme devam ediyor: İki terörist daha teslim oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 2 PKK'lı teröristin Habur'daki hudut karakoluna teslim olduğunu duyurdu.

Türkiye’nin terörle mücadelesi kararlılıkla sürüyor. Gerek operasyon gerek ise ikna yöntemi ile terör örgütü PKK’da çözülmeleri sürerken ikna çalışmalarında iki terörist daha teslim oldu.Milli Savunma Bakanlığı, Irak​'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 2 PKK​'lı teröristin Habur'daki hudut karakoluna teslim olduğunu duyurdu.

"TERÖRLE MÜCADELE ARALIKSIZ SÜRÜYOR"

MSB'nin sosyal medya hesabında yapılan açıklamada "Deprem bölgesindeki faaliyetlerin yanı sıra terörle mücadelemiz de aralıksız sürüyor. Mehmetçiğin kararlı operasyonları neticesinde Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 2 PKK'lı terörist, Habur'da Hudut Karakolumuza teslim oldu" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1633136672127827972                

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...