Tgrt Haber

PKK'ya darbe üstüne darbe! 1 günde 10 terörist öldürüldü

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
26 Ocak 2024 15:34 - Güncelleme : 26 Ocak 2024 17:06

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde 5 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Böylece bir günde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 10'a yükseldi.

Yurt içi ve sınır ötesinde yürütülen terörle mücadele operasyonları kararlılıkla devam ediyor. Suriye​'nin kuzeyine düzenlenen operasyonla PKK​ terör örgütüne bir darbe daha vuruldu.

"TERÖRİSTLER İÇİN HİÇBİR YER GÜVENLİ DEĞİL"

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Teröristler için hiçbir yer güvenli değil! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit ettiği 5 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi."

1 GÜNDE 10 TERÖRİST ETKİSİZ

Öte yandan MSB'den sabah saatlerinde yapılan açıklamada, Irak​'ın kuzeyindeki 5 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı. 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Gücünü asil milletimizden alan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyinde terörist temizliğine hız kesmeden devam ediyor. Irak'ın kuzeyinde tespit edilen 5 PKK'lı terörist, hain emellerine ulaşamadan etkisiz hale getirildi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek" ifadelerine yer verildi.

Böylece bir günde etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist sayısı 10'a yükseldi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...