Tgrt Haber

Polis alarma geçti! Park halindeki araçtan çıkanlar şoke etti!

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Ağustos 2024 10:42 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 10:44

Bursa'da park halindeki araç polisi alarma geçirdi. Kazalı araçta yapılan aramada içinden çıkanlar polis ekiplerini bile şaşkına çevirdi.

Bursa​'da hareketli anlar yaşandı. Polis​ ekipleri vatandaşlardan gelen ihbar üzerine park halindeki kazalı bir araçta arama yaptı. Yapılan aramada pompalı tüfek​ ve atışa hazır tabanca​ ele geçirdi.

Polis alarma geçti! Park halindeki araçtan çıkanlar şoke etti! - 1. Resim

POLİS EKİPLERİ DİDİK DİDİK ARADI

Polisi alarma geçiren olay park halinde kazalı ve şüpheli olarak duran aracı gören vatandaşların ihbarıyla başladı. İhbar üzerine bölgeye Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Devriye Ekipler Amirliği'ne bağlı ekipler sevk edildi. Polis şüpheli olarak duran hafif ticari aracı alınan izinlerin ardından didik didik aradı.

Polis alarma geçti! Park halindeki araçtan çıkanlar şoke etti! - 2. Resim

POMPALI TÜFEK VE ATIŞA HAZIR TABANCA ELE GEÇİRDİ

Görünüş itibariyle hiç bir şey gözükmeyen araçta detaylı arama yapılınca polis bile şaşkına döndü.  Araçta pompalı tüfek ve tabanca ele geçirildi.  Aracın içindeki tabancanın atışa hazır olması dikkatlerden kaçmadı. Ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...