Tgrt Haber

Polis memuru hastanede dehşet saçtı: Güvenlik görevlilerine ve meslektaşına saldırdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Eylül 2023 13:33 - Güncelleme : 18 Eylül 2023 13:46

Sivas’ta biri polis 3 hasta yakını hastanede dehşet saçtı. Meslektaşlarına ve güvenlik görevlilerine saldıran polis memurunun o anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Sivas​'ta 15 Eylül günü Sivas Numune Hastanesinde meydana gelen olayda, yoğun bakım servisinde yatan ve entübe olan annesi için hastaneye giden memuru Y.P, kardeşi T.P ve yakınları B.K ile hastane güvenlik personeli arasında kavga​ çıktı.

Büyüyen tartışmada aralarında bir polis​ memurunun da bulunduğu hasta yakınları, güvenlik görevlilerine saldırdı. O sırada hastanede başka bir olay için bulunan polis ekipleri meslektaşlarını sakinleştirmek için kavgaya müdahale etmek istedi.

BASTONLA POLİSLERE DEFALARCA VURDU

polis memuru ve diğer hasta yakınları kavgaya müdahale eden polis memurlarına da saldırdı. T.P. isimli hasta yakınının elinde bulunan bastonla polis memurlarına vurduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

ACIĞA ALINDI

Sağlık çalışanlarının 'beyaz kod' verilmesi üzerine hastaneye takviye ekipler sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis memuru Y.P soruşturma çerçevesinde açığa alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...