Tgrt Haber

Provokasyondan yeni görüntüler! Arap iş adamlarına bıçaklı tehdit: Tutuklandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
02 Temmuz 2024 14:14 - Güncelleme : 02 Temmuz 2024 17:19

Kayseri'deki olayların ardından provokatörler İstanbul'da da devreye girdi. Türkiye'ye yaptığı yatırımlarla tanınan Khaled Fouzan'ın da arasında olduğu bazı iş adamlarına bıçaklı saldırı girişimi yaşandı. Elindeki bıçakla masada oturan insanlara küfür edip tehditler savuran provokatör daha sonrasında olay yerinden uzaklaştırıldı. Görüntülerin ardından harekete geçen ekipler, şüpheli M.İ.'yi yakaladı. Gözaltına alınan saldırgan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Türkiye'ye yaptığı yatırımlarla bilinen Khaled Fouzan ve İbrahim Al Hudaithi'nin de aralarında bulunduğu iş adamlarına İstanbul'da bıçaklı saldırı girişiminde bulunuldu.

O ANLAR KAMERADA

İş adamları, restoranda yemek yediği sırada bir anda bıçaklı bir provokatör belirdi. Küfürler savuran, elindeki bıçakla masada oturan iş adamlarını tehdit eden kişi, polisin gelmesiyle olay yerinden uzaklaştırıldı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Provokasyondan yeni görüntüler! İş insanlarına bıçaklı tehdit - 1. Resim

EMNİYET HAREKETE GEÇTİ

Görüntülerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda şüphelinin M.İ. olduğu belirlendi. M.İ. polis ekiplerince gözaltına alındı.

İşlemleri için emniyete götürülen M.İ.'nin olay esnasında alkollü olduğu belirlenirken şüpheli 'kasten yaralama' ve 'görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından adliyeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Suriye uyruklu bir kişi, küçük yaştaki bir kız çocuğunu taciz ettiği yönündeki iddialar sonrası ortalık karışmıştı. Bu durumu fırsat bilip ortaya çıkan provokatörler, göçmenlerle ilişkili olduğu bilinen yerlere saldırılması için vatandaşları galeyana getirdi. Çıkan olaylar sonrasında kent merkezi adeta savaş alanına döndü. 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...