Tgrt Haber

Pusu kurup üvey anne ve babasına kurşun yağdırdı

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Kasım 2023 14:58 - Güncelleme : 22 Kasım 2023 15:25
Pusu kurup üvey anne ve babasına kurşun yağdırdı

Adana'da 2018 yılında emekli uzman çavuşu öldürüp bir süre önce tahliye olan şahıs, bu kez de üvey anne ve babasına pusu kurup kurşun yağmuruna tuttu. Olayda üvey anne ölürken, baba yaralandı.

Adana​'da meydana gelen korkunç olayda iddiaya göre, 16 Ocak 2018’de emekli uzman çavuş bacanağı Nuri Özdemir’i tabancayla öldürüp tutuklanan İsmail Babat, 1 yıl önce tutuksuz yargılanmak üzere denetimli serbestlik çerçevesinde tahliye edildi.

İsmail Babat, kendisiyle görüşmek istemediği iddia edilen babası Rıfat ve üvey annesi Hürü Babat ile sık sık tartışma yaşadı.

Bu nedenle çifte husumet besleyen İsmail Babat, yanına aldığı tabanca ve av tüfeğiyle evlerinin yakınlarında beklemeye başladı.

TABANCA VE TÜFEKLE KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Babasının otomobilini gören İsmail Babat av tüfeği ve tabancayla babasının otomobilini kurşun yağmuruna tuttu. 

Pusu kurup üvey anne ve babasına kurşun yağdırdı

ÜVEY ANNE ÖLDÜ, BABA YARALI

Silah seslerini duyan mahalleli durumu jandarma ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hürü ve Rıfat Babat’ı Seyhan Devlet Hastanesine kaldırdı. Hürü Babat hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hürü Babat’ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Baba Rıfat Babat’ın ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

İsmail Babat'ın, babası ve üvey annesine kanlı pusu kurmadan önce sosyal medyada, "İhanetin bedeli, ölümdür. Kalem kırılırsa geri yapıştırırsın" şeklinde video paylaşımı yaptığı görüldü.

Jandarma ekipleri şüpheliyi yakalama çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...