Tgrt Haber

'Ramazan Hoca' cinayetinde yeni gelişme!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Şubat 2024 20:20 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 20:21

Sosyal medyada 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak tanınan ve dün bıçaklanarak öldürülen Ramazan Pişkin'in katil zanlısıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

İstanbul​'un Fatih​ ilçesinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu öldürülen ve Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin​ cinayetinde yeni bir detay ortaya çıktı. Pişkin'in katil zanlısının 9 ayrı suçtan emniyette kaydı bulunduğu, annesini darp ettiği gerekçesiyle de arandığı öğrenildi. 

9 AYRI SUÇ KAYDI VAR

Diyarbakırlı 'Ramazan Hoca'yı bıçaklayarak öldüren zanlının, çay ocağına gidip hiçbir şey söylemeden Pişkin’i göğsünden 3 kez bıçakladığı öğrenildi. Zanlının ayrıca 9 ayrı suçtan emniyette kaydı bulunduğu, annesini darp ettiği gerekçesiyle de arandığı bilgisine ulaşıldı.

'Ramazan Hoca' cinayetinde yeni gelişme! - 1. Resim

OTOBÜSLE KAÇTI 

Emniyetin yürüttüğü çalışmada, katilin olay günü Zeytinburnu'ndan olay yerine buçuk saat yürüyerek geldiği belirlendi. Olayın yaşandığı yere geldiği anda şüphelinin kaçış güzergahı üzerindeki güvenlik kamerası görüntüleri tek tek incelendi. 

Zanlının cinayeti işledikten sonra kaçtığı ve bir süre sonra durarak bir kişiden sigara rica ettiği görülüyor. Güvenlik kamera görüntüleri incelemelerinde, zanlının sigara içtikten sonra Aksaray’da otobüse bindiğini ve Beyoğlu Piyalepaşa’da otobüsten inerek Hacıhüsrev’e girdiği tespit edildi. 

'Ramazan Hoca' cinayetinde yeni gelişme! - 2. Resim

"RAMAZAN PİŞKİN'İ TANIYORUM"

Ekiplerin çalışmalarıyla, Erkan B.’nin Ramazan Pişkin’i tanıdığı ve çay ocağına gidip hiçbir şey söylemeden direkt Ramazan Pişkin’i göğsünden 3 kez bıçakladığı öğrenildi. Erkan B.’nin babasının da Ramazan Pişkin’in çay ocağına yakın bir yerde iş yerinin bulunduğu zanlının Ramazan Pişkin’i bu sebeple tanıdığı belirlendi.

'Ramazan Hoca' cinayetinde yeni gelişme! - 3. Resim

ANNESİNİ DARP ETMİŞ!

9 ayrı suçtan emniyette kaydı bulunduğu ortaya çıkan katil zanlısı Erkan B.’nin ailesi ile görüşmediği, daha önce de annesini darp ettiği ve bu sebeple kasten yaralama suçundan aranması bulunduğu öğrenildi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...