Tgrt Haber

Sabiha Gökçen'de hareketli dakikalar: Polis ekipleri harekete geçti

04 Temmuz 2023 16:19 - Güncelleme : 04 Temmuz 2023 16:36
Sabiha Gökçen'de hareketli dakikalar: Polis ekipleri harekete geçti

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuş saatine yetişemeyen iki yolcu, ortalığı birbirine kattı. İzinsiz aprona çıkan iki yolcu, polis ekipleri tarafından gözaltına aldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda hareketli dakikalar yaşandı. İtalya'ya gitmek isteyen bir yolcu​ uçuş saatini kaçırdı. Uçağın hala pistte olduğunu gören yolcu, görevlilerle tartışmaya başladı.

CAMI KIRIP, APRONA GİRDİ

Daha sonrasında camı kıran yolcu, izinsiz bir şekilde aprona girdi. Aprona izinsiz girişin bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis​ ekipleri, ortalığı birbirine katan yolcuyu gözaltına aldı.

DAKİKALAR SONRA AYNI OLAY

AA'da yer alan habere göre, bu olaydan kısa bir süre sonra gerçekleşmesi beklenen İstanbul-Tel Aviv uçuşunda ise bir başka yolcunun izinsiz aprona çıkmak istedi. Yetişemediği uçağın henüz piste ilerlemediğini gören yolcu, uçağın yanaştığı körüğe girdi.

Uçak hareket ettiği için körükten aprona atlayan diğer yolcu da polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kaynak: AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...