Tgrt Haber

Sağanak hayatı felç etti! İstanbul'a D-100'den ulaşım kesildi, arabalar suya gömüldü

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Eylül 2024 15:28 - Güncelleme : 01 Eylül 2024 15:59

Marmara bölgesinde etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Birçok noktanın sular altında kaldığı bölgede D-100 karayolu da trafiğe kapandı.

Meteoroloji, valilik ve AKOM'dan yapılan sağanak​ uyarılarından sonra bölgede kuvvetli yağış başladı. Sağanak nedeniyle kazalar meydana geldi, su baskınları yaşandı. 

D-100​ TRAFİĞE KAPANDI 

Gebze​, Çayırova ve Darıca'da çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Araçlar su altında kalırken, çok sayıda kaza da yaşandı. Sel​ sularının doldurduğu D-100'de ulaşım her iki istikamette de durdu. Hem İstanbul, hem de Ankara istikametine gidecek araçlar, sel suları sebebiyle trafikte kaldı.

Bölgede ekiplerin çalışması sürüyor.

Sağanak hayatı felç etti! İstanbul'a D-100'den ulaşım kesildi, arabalar suya gömüldü - 1. Resim


SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞADI

Anadolu Yakası’nda bulunan Tuzla ve Pendik ilçeleri başta olmak üzere etkili olan yağmur​ olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Bazı mahallelerde yollar sular altında kalırken, sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Bazı araçların ise göle dönen yollarda mahsur kaldığı görüldü. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sağanak hayatı felç etti! İstanbul'a D-100'den ulaşım kesildi, arabalar suya gömüldü - 2. Resim

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...