Tgrt Haber

Sakarya’da korkutan yangın: Ağaçlık alanı sardı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Eylül 2024 22:50 - Güncelleme : 03 Eylül 2024 22:56

Sakarya’da ağaçlık alanda korkutan bir yangın çıktı. Yükselen alevlere ekiplerin müdahalesi de dron ile havadan görüntülendi. Yangına ilişkin inceleme başlatıldı.

Sakarya’nın Akyazı​ ilçesinde ağaçlık alanda yangın​ çıktı. Alevlerin yükseldiği ve ekiplerin müdahale ettiği anlar, dron ile görüntülendi.

KAVAKLIK ALANI SARDI

Yangın, Uzunçınar Mahallesi mevkiinde bulunan kavaklık alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Anadolu Otoyolu Ankara istikameti yan yolundan alevler yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Sakarya’da korkutan yangın: Ağaçlık alanı sardı! - 1. Resim

KONTROL ALTINA ALINDI

Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve Sakarya​ Arama Kurtarma ve Yangın Timi (SAKTİM) ekipleri sevk edildi. Ekiplerce müdahale edilen yangın büyümeden kontrol altına alındı.

DRONLA KAYDEDİLDİ

Öte yandan, yükselen alevlere ekiplerin müdahalesi de dron ile havadan görüntülendi. Yangına ilişkin inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...