Tgrt Haber

Sakarya'da terör operasyonu: 23 gözaltı

27 Mart 2023 10:06 - Güncelleme : 27 Mart 2023 10:11
Sakarya'da terör operasyonu: 23 gözaltı

Sakarya'da polis ekiplerince PKK, DEAŞ ve FETÖ terör örgütlerine yönelik operasyonlarda 23 şüpheli gözaltına alındı.

SakaryaEmniyet Müdürlüğü​ ekiplerince PKK​, DEAŞ​ ve FETÖ terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 23 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet güçlerinin terör yapılanmalarıyla olan kararlı mücadelesi devam ediyor. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleriyle bağlantılı şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Sakarya'da terör operasyonu: 23 gözaltı

23 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Terör örgütlerinin eylemlerinin önlenmesi ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi gayesiyle ile düzenlenen operasyonlarda; PKK/KCK silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen 2 şahıs ile DEAŞ silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen 8 şahıs ve FETÖ/PDY terör örgütü içerisindeki faaliyetlerine yönelik haklarında yakalama emri bulunan 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan toplam 23 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...