Tgrt Haber

Oğlunu terör örgütü PKK’nın elinden kurtaran Ayşegül Biçer AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu

26 Mart 2023 10:11 - Güncelleme : 26 Mart 2023 10:15
Oğlunu terör örgütü PKK’nın elinden kurtaran Ayşegül Biçer AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu

Son dakika haberi: Diyarbakır’da HDP il binası önündeki direnişi ile oğlunu terör örgütü PKK’nın elinden kurtaran Diyarbakır annelerinden Ayşegül Biçer AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlere 50 günden kısa süre kaldı. 60 milyondan fazla seçmen gerek Cumhurbaşkanı​ gerek ise 28.Dönem Milletvekilitercihini yapmak için sandık başına gidecek. Kritik seçimler öncesinde milletvekili aday adaylığı için dikkat çeken isimler de başvurularını yaptı. Bu isimlerden biri de HDP il binası önündeki direnişi sayesinde oğlunu PKK terör örgütünün pençesinden kurtaran Diyarbakırannelerinden Ayşegül Biçer. Diyarbakır annelerinin simgelerinden biri olan Biçer’in listeye girip girmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

AK PARTİ’DE TEMAYÜL SÜRECİ NASIL İŞLİYOR?

AK Parti milletvekili seçiminde ilk kez uyguladığı elektronik temayülü gerçekleştirdi. 81 ilde aynı anda başlayan ve sona eren temayülü ile sonuçlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önüne düştü. Böylelikle temayül sürecini geride bırakan AK Parti, aynı zamanda milletvekili aday adaylığı başvurularını değerlendirmek için alt komisyon çalışmalarına başladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...