Tgrt Haber

Samsun'dan acı haber... Üniversiteli genç denizde boğuldu

08 Ağustos 2023 06:38 - Güncelleme : 08 Ağustos 2023 07:06
Samsun'dan acı haber... Üniversiteli genç denizde boğuldu

Samsun'da 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Enes Kerem Altuntaş serinlemek için girdiği denizde rip akıntısına kapıldı ve boğularak hayatını kaybetti.

Samsun​ acı bir olaya ev sahipliği yaptı. Üniversite öğrencisi Enes Kerem Altuntaş (20) serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.

AKINTIYA KAPILDI

Olay, Çarşamba​ ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. AA'de yer alan habere göre, İzmit'te üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen Enes Kerem Altuntaş (20) arkadaşları ile birlikte serinlemek için Karadeniz'e girdi.

Arkadaşları kapıldıkları rip akıntısı nedeniyle boğulma​ tehlikesi atlatırken Enes Ketem Altuntaş denizde kayboldu. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yapılan aramada üniversiteli gencin cansız bedeni sudan çıkartılarak otopsi için Adli Tıp Şube Müdürlüğüne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...