Tgrt Haber

Sancaktepe'den yürek yakan haber! Kaybolan 3 kardeşin cansız bedeni bulundu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Ekim 2023 06:06 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 08:00

Son dakika haberi... Sancaktepe'de önceki gün kaybolan Berat, Baran ve Batuhan Sağın kardeşlerden acı haber geldi. 3 çocuğun cansız bedeni bir inşaatın su dolu temelinde bulundu.

Sancaktepe​'de önceki gün kaybolan 3 çocuktan yürekleri dağlayan haber geldi. Sokakta oyun oynamaya çıkan ve bir daha haber alınamayan Berat, Baran ve Batuhan Sağın kardeşlerin cansız bedeni bir inşaatın temeline dolan suyun içinde bulundu.    

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, sokakta oyun oynayan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlerden haber alınamaması üzerine, çocukların ailesi polise giderek kayıp​ başvurusunda bulundu. 

İhbar üzerine harekete geçen emniyet ekipleri kayıp çocukları bulmak için çalışmalarını sürdürürken, aynı mahallede bulunan inşaattan gelen ihbar üzerine çalışma başlatıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İnşaatın güvenlik görevlisinin çocuk​ cesedi gördüğü yönünde verdiği ihbarla polis ve itfaiye ekipleri, su dolu inşaat temelinde çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri inşaatın temelindeki suyu tahliye ederken, çalışmalar sonunda 3 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Çocukların Berat, Baran ve Batuhan Sağın kardeşler olduğu tespit edildi.

Sancaktepe'den yürek yakan haber! Kaybolan 3 kardeşin cansız bedeni bulundu

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 3 kardeşin boğularak mı ya da başka bir sebeple öldüğü araştırılıyor.

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...