Tgrt Haber

Şanlıurfa’da feci kaza! 4 kişi hayatını kaybetti

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İHA, AA
20 Ocak 2023 22:41 - Güncelleme : 20 Ocak 2023 22:53
Şanlıurfa’da feci kaza! 4 kişi hayatını kaybetti

Akşam saatlerinde Şanlıurfa’da  meydana gelen kazada, otomobilin kurtarıcıya çarpması sonucunda 4 kişi feci şekilde hayatını kaybetti.  

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Şanlıurfa​ kesiminde çekiciyle çarpışan otomobildeki 4 kişi hayatını kaybetti.

Gece saatlerinde Gaziantep-Şanlıurfa otoyolu gişeleri çıkışında feci bir kaza​ meydana geldi. 

Gaziantep’ten Mardin’e giden Cengiz Çaça’nın kullandığı 34 SG 5797 plakalı otomobil, bariyerlerden açılan güvenlik geçidinden geçmeye çalışan Muzaffer U.'nun kullandığı 06 DS 8647 plakalı kurtarıcıya arkadan çarptı. 

4 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ 

Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, otomobil sürücüsü Cengiz Çaça ile birlikte aynı araçta bulunan Ahmet Baştaş, Melek Baştaş ile Doğan Bağdur’un hayatını kaybettiğini belirledi. 

Şanlıurfa’da feci kaza! 4 kişi hayatını kaybetti

Cesetler, savcının incelemesinin ardından Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Kaza yapan araçlar kaldırıldıktan sonra yol yeninden çift yönlü olarak trafiğe açıldı. 

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA, AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...