Tgrt Haber

Şanlıurfa'da skandal görüntü! Terörist başı Öcalan'ın pankartını astılar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
07 Ağustos 2024 16:12 - Güncelleme : 07 Ağustos 2024 16:13
Şanlıurfa'da skandal görüntü! Terörist başı Öcalan'ın pankartını astılar

Şanlıurfa'da PKK sempatizanları yine sahne aldı. Bölgede karışıklık çıkarmak için provokasyonlarına devam eden örgüt sempatizanları terörist başı Abdullah Öcalan'ın posterini astı.

Son dönemde eli kanlı terör örgütü PKK​ sempatizanlarının sistematik provokasyonu ve kışkırtma girişimlerini sürdürüyor. Birçok kentte halkı galeyana getirmek için fırsat kollayan provokatörler son olarak Şanlıurfa'nın Ceylanpınar​ ilçesinde skandal bir provokasyon​ daha imza attı.

DEM Parti Ceylanpınar Gençlik Meclisi'ne bağlı bazı provokatörler, Şanlıurfa'nın birçok yerine terörist başı Abdullah Öcalan'ın pankartlarını astı.

PANKARTTA BÖLÜCÜ İFADELER YER ALDI

DEM Parti Ceylanpınar Gençlik Meclisi'nin astığı pankartlarda "Biji Serok Apo" şeklinde bölücü ifadeler yer aldı.

Şanlıurfa'da skandal görüntü! Terörist başı Öcalan'ın pankartını astılar - 1. Resim

Öte yandan geçtiğimiz günlerde provokatörler yine devreye girmiş Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illere sözde 'kürdistan' ilan ederek yaya geçitlerine "Peşi Peya" yazmışlardı. 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...