Tgrt Haber

Şanlıurfa'da vicdanları sızlatan olay! Çöp konteyneri içinde bebek cesedi bulundu 

21 Ocak 2023 23:13 - Güncelleme : 21 Ocak 2023 23:19
Şanlıurfa'da vicdanları sızlatan olay! Çöp konteyneri içinde bebek cesedi bulundu 

Şanlıurfa'da vicdanları sorgulatan bir olay yaşandı. Şanlıurfa'da boş arazideki çöp konteynerinin içinden bebek cesedi çıktı. Durumu fark eden mahalle sakinleri olayı polis ekiplerine bildirdi. 

Şanlıurfa​'da meydana gelen olayda yol kenarındaki boş bir arsanın yanında bulunan çöp konteynırına çöp atmak için giden vatandaşlar çöpün içinde bebek​ cesedi olduğunu fark etti. Henüz yeni doğmuş bebeğin cansız bedenini gören vatandaşlar durumu ekiplere ihbar etti. 

CİNSİYETİNİN KIZ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede göbek bağı üzerinde bulunan ve cinsiyeti kız olan bebeğin cansız olduğunu belirledi. Bölgeye güvenlik şeridi çeken polis ekipleri bebeği bırakan kişi ya da kişileri belirlemek için çalışma başlattı. 

OTOPSİ İŞLEMLERİ YAPILACAK

Kolunda doğum bilgi bileziği olan bebeğin cesedi ise yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...