Tgrt Haber

Savaş Cebeci ile kavga eden Kaan Kazgan'dan özür: Örnek olmamız lazımdı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
20 Eylül 2023 00:10 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 00:44

Fitness ve yaşam tarzı videolarıyla sosyal medyadan tanınan Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan 'sokak kavgasında' birbirlerine girdi. Sosyal medyada viral olan video sonrası bugün iki isim de karakola çağrıldı. İfadesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kaan Kazgan, kamuoyundan özür diledi.

Vücut geliştirme ve yaşam tarzı videolarıyla sosyal medyada milyonlarca izlenen fenomen Savaş Cebeci, 2011 yılından beri profesyonel olarak müsabakalara çıkan MMA​ dövüşçüsü Kaan Kazgan'a meydan okudu. 

KAVGADA KANLAR AKTI

İkili birbirleriyle sosyal medya aracılığıyla sözleşerek İstanbul’da boş buldukları buldukları bir arazide kavgaya tutuştular. İklinin kavgasında Savaş Cebeci'nin kaşı açılırken olaya ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

"KAVGA ETMEDİK" 

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen ve burada ifadeleri alınan fenomenler birbirinden şikayetçi olmadı. İki ismin de ifadelerinde "Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık" dediği aktarıldı. 

KAZGAN'DAN ÖZÜR PAYLAŞIMI

Karakola verdiği ifadenin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Kaan Kazgan, komuoyundan özür diledi.

Yaptıklarının çocuklara örnek olmadığını ifade eden Kazgan, "Savaş Cebeci ile yaptığımız ring dışı müsabakadan dolayı adli mercilerce resen başlatılan soruşturma gereği ikimiz de gittik ifadelerimizi verdik. İkimizde birbirimizden şikayetçi olmadık. Konu kapandı. Gözaltına alındığımız haberleri yalandır. Kamuoyunu bu şekilde rahatsız edebilecek çirkin görüntüler oluştuğu için üzgünüm. Herkesten özür diliyorum. Keşke olmasaydı. Biz sporcular olarak gençlere daha düzgün örnek olmamız gerekiyor. Bu yüzden özür diliyorum. Gençlerden bunları yapmamalarını, örnek almamalarını diliyorum" dedi. 

KAAN KAZGAN KİMDİR?

Kaan Kazgan Sakarya'da dünyaya gelmiştir. Spora 9 yaşında kick boks ile başlamasının yanı sıra bir süre ara vermesinden sonra 11 yaşında tekrar MMA dövüşcüsü olarak devam etmiştir. Aynı zamanda Demir Spor'da serbest güreş genç takım kaptanlığıda yapmış. 2011 yılından bu yana aktif olarak profesyonel maçlara çıkıyor.

Yurtdışında en genç dövüşen MMA dövüşçüsü ünvanına sahiptir. Kaan Kazgan'ın 2 kez Muay Thai Türkiye Şampiyonluğu, 1 kez MMA Türkiye Şampiyonluğu bulunmakta.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...